zeepbedankje voetjes in diverse kleuren

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 1,40 (inclusief 21% btw)

Voetjes als geboortebedankje van zeep. Tekst naar eigen invulling; er kunnen per zeepbedankje 2 regels onder elkaar. Per regel maximaal 9 tekens.(een spatie telt ook als teken)

In bijgevoegd voorbeeld: op 1 zeepje: hoera een zoon/ dochter; op het andere zeepje de naam. Advies: kies voor de naam in het donkere zeepje, dit zeepje is het beste zichtbaar. Indien u niets aangeeft wordt de naam en/of datum automatisch in het donkere zeepje geplaatst. Wilt u het anders dan kunt u tijdens het bestelproces dit aangeven in het vakje opmerking.

Ook kunt u in het vakje ´opmerking ´ tijdens het bestelproces aangeven wat in het zeepje moet komen te staan.

Indicatie levertijd  ongeveer 2 weken.

Prijs is inclusief bedrukking.

Zeepje wordt geleverd zoals in het voorbeeld, compleet in verpakking. Wenst u een eigen label eraan te maken dan kunt u dat aangeven, het bovenste gedeelte wordt dan weggelaten, zeepje wordt dan geleverd incl foliezakje maar zonder de kartonnen afwerkingrand. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces in het vakje opmerking, geeft u niets aan dan wordt het gewoon compleet geleverd.

Minimale afname: 25 stuks

 

KLEUREN MOGELIJK: BLAUW, ROZE, ROOD, PAARS, GEEL, 

 

 

© 2008 - 2021 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel