Little Dutch transporter met naam

Artikel 1 van 68 Volgende
€ 21,95 (inclusief btw)

LITTLE DUTCH HOUTEN TRANSPORTWAGEN MET NAAM.

Houten vrachtwagen met oplegger inclusief 4 autos ontgaat je kleintje niet als hij voorbij komt rijden.

let op: 1 NAAM ( VOORNAAM) EN DATUM! ( indien de naam te lang is wordt het verwisseld met de datum, dan komt de datum boven en naam beneden, dit is ook een leuke volgorde als de transporter uitgeklapt is)

Klap de oplegger uit en de autootjes kunnen er vanaf roetsjen.

Deze truck houdt je kleintje wel even bezig en maakt de autocollectie thuis compleet.

De naam wordt met zwarte verf aangebracht op de transporter.

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423444377317
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss