Little Dutch babygym "Ocean" roze (met naam)

Vorige Artikel 55 van 68 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Little Dutch babygym "Ocean" roze

De complete babygym van Little Dutch is gemaakt van stevig hout en wordt met drie speeltjes geleverd.

Deze kleurrijke speeltjes van vrolijke waterdieren hebben verschillende texturen en stimuleren baby’s om ze aan te raken en te ontdekken.

De babygym bevordert de hand-oogcoördinatie en prikkelt de zintuigen.

Leeftijd: 0 - 6 maanden.

Waarschuwing: Om mogelijk letsel door verstikking te voorkomen neemt u het speelgoed weg zodra het kind gaat proberen zich op handen en knieën op te richten.

Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties.

Onze unieke producten zijn met liefde en passie samengesteld en brengen veel vrolijkheid en een vleugje fantasie met zich mee.

Het speelgoed is gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen en voldoet aan de Europese richtlijnen.

Bovendien wordt het kinderarbeidvrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Wij wensen jou veel plezier met dit Little Dutch-product.

Enjoy the little things!

Afmetingen product

48 x 60 x 60 cm (lxbxh)

Afmetingen verpakking

67,9 x 20,8 x 6,5 cm (lxbxh)

Gewicht

1,6 kg

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie Little Dutch speelgoed. Zowel Little Dutch als GeboorteXpress hebben de veiligheid van het speelgoed hoog in het vaandel.

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423414333381
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss