Little Dutch ''Pure & Nature" houten blokkendoos

Vorige Artikel 46 van 69 Volgende
€ 29,50 € 27,00 (inclusief btw)

Little Dutch ''Pure & Nature" houten blokkendoos

Dit nostalgische speelgoed heeft een modern jasje gekregen binnen de Pure & Nature Collection van Little Dutch.

Met deze blokken in diverse geometrische vormen en eigentijdse kleuren kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om de mooiste figuren en bouwwerken te maken!

Dit speelgoed stimuleert de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek.

Ook is het goed voor de spelontwikkeling en staat het garant voor uren bouwplezier.

- Gemaakt van hout
- Geverfd met kindvriendelijke verf op waterbasis
- Vanaf 2 jaar

NL | WAARSCHUWING:
Vóór gebruik alle verpakkingsonderdelen verwijderen.

Dit product voldoet aan de toepasselijkeEuropese Speelgoedrichtlijn.

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423445410419
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss