Little Dutch houten torenspel

Vorige Artikel 52 van 68 Volgende
€ 13,95 € 11,75

Little Dutch houten torenspel

Kun je een superhoge blokkentoren bouwen zonder deze om te laten vallen?

Het Little Dutch stapelblokkenspel is een leuke activiteit waar de hele familie plezier van heeft.

Het spel verbetert de hand-oog coördinatie van je kindje en stimuleert zijn of haar fijne motoriek.

Je bouwt eerst een toren door alle houten blokken op elkaar te stapelen.

De spelers halen om de beurt een blok uit de toren dat ze vervolgens bovenop leggen.

Maar wees voorzichtig! Als de toren omvalt, is het spel voorbij.

Maak het extra spannend met de kleurendobbelsteen.

De kleur die je gooit, geeft aan welk blok je uit de toren haalt.

Spanning én lol gegarandeerd.

Gemaakt van duurzaam hout.

Aanbevolen leeftijd

3 - 10 jaar

Aantal spelers

1 tot 10 spelers

54 houten blokjes 1 dobbelsteen

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie Little Dutch speelgoed. Zowel Little Dutch als GeboorteXpress hebben de veiligheid van het speelgoed hoog in het vaandel.

 

 

© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss