Little Dutch ''Ocean'' activiteitenkubus

Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 38,50 € 34,95 (inclusief btw)

Little Dutch ''Ocean'' activiteitenkubus 

Activiteitenkubus uit de collectie ''Ocean'' van Little Dutch.

Deze activiteitenkubus zorgt voor volop uitdagingen voor je kindje.

Iedere kant is geïllustreerd met waterdieren van de ''Ocean'' collectie en biedt een leerzame activiteit zoals een vormenstoof, draaiende tandwielen, puzzels en boven op een leuke kralenspiraal.

Bij elke activiteit ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en worden ze aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken.

Dit speelgoed wekt nieuwsgierigheid bij kinderen op en zorgt voor veel speelplezier. 

 

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

 

© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss