Little Dutch houten tractor blauw (met naam)

Vorige Artikel 7 van 95 Volgende
€ 8,75 (inclusief btw)

Little Dutch houten tractor blauw

Tuf Tuf

Deze blauwe houten tractor van Little Dutch is klaar voor uren speelplezier.

Deze stoere tractor is gemaakt van stevig hout en kan tegen een stootje.

Ook leuk als accessoire in de baby- of kinderkamer.

De auto kan gecombineerd worden met de roze auto, de sportauto, de pick up, en het busje.

Wij werken bij dit product niet met stickermateriaal.

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423411955906
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss