Little Dutch houten trekolifant (met naam)

Vorige Artikel 15 van 95 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Little Dutch houten trekdier olifant met naam.

Trek de olifant voort aan het touwtje en hij sjokt tevreden achter je aan.

LET OP: enkel 1 voornaam!!
Leuk te combineren met de andere trekdieren: de tijger en de gans.  

Ook leuk als decoratie op de kinderkamer!

​Wij werken bij dit product niet met stickerbedrukking voor de naam, de bedrukking wordt geverfd. Wilt u een trekdier met een goedkopere, minder arbeidsintensievere maar ook mooie stickerbedrukking met naam? klik dan HIER

Gemaakt van hout
15 x 13 x 5,4 cm (lxbxh)
Vanaf 12 maanden

 

Little Dutch en veiligheid: 

 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423408120133
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss