Little Dutch houten trekmus ''Flowers & Butterflies'' (met naam)

Vorige Artikel 6 van 51 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Little Dutch  ''Flowers & Butterflies'' houten trekfiguur vogel (met naam)

Abby, de vrolijke stadsmus, volgt je waar je ook gaat!

Trek aan het touwtje en ga samen op avontuur!

Abby is altijd op zoek naar nieuwe vrienden en fladdert graag rond om een goed plekje te vinden voor haar nestje.

Deze trekvogel is gemaakt van duurzaam hout en zal nooit moe worden van het spelen.

Ze moedigt jouw kleintje aan om te lopen en helpt bij de motorische ontwikkeling. 

Vanaf 12 maanden.

​Wij werken bij dit product niet met stickerbedrukking voor de naam, de bedrukking wordt geverfd. De verf is niet krasvast.

Gemaakt van hout

Afmetingen

5,3 x 14,2 cm

 

Little Dutch en veiligheid: 

 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 8713291770867
© 2008 - 2023 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss