Wij hebben een grote voorraad aan huurooievaars en wiegjes. Van een aantal ooievaars hebben wij meerdere exemplaren. Bij de desbetreffende ooievaar hier beneden staat vermeld hoeveel stuks wij hiervan hebben.

Informatie met betrekking tot het huren van een ooievaar.

Wat kosten de ooievaars:

- De huurprijs is 11 euro per week;

vanaf 5 weken huurt u 1 week extra gratis. Dus 5 + 1 gratis ; 6 + 1 gratis etc etc. Vanaf 10 weken huurt u 2 weken extra gratis. Dus 10 + 2 gratis, 11 + 2 gratis etc etc.

- De minimale huurperiode is 2 weken.

- Op de ooievaars zit een borg van 50 euro. Deze borg betaald u mee samen met de huur; als u de ooievaar in dezelfde staat terug brengt zoals u hem gekregen heeft krijgt u de borg meteen retour.

- de ooievaar is gestolen: Indien uw ooievaar gestolen is gelieve dit direct kenbaar te maken bij GeboorteXpress, wij doen dan aangifte en laten een rapport opmaken, zelf kunt u even nazien of u hiervoor verzekert bent. De borg wordt dan geheel ingehouden.

- Indien de ooievaar `moedwillig` schade is toegedaan dan worden de reparatiekosten ingehouden op de borg.

U wilt een ooievaar huren:

- Wilt u een ooievaar huren dan kunt u hem het beste reserveren, dit kan via deze site, telefonisch of u kunt langskomen in de winkel om de ooievaars te bekijken en te reserveren.

Het kindje is al geboren, u heeft nog niets gereserveerd:

- U kunt het beste telefonisch contact opnemen zodat we een afspraak maken om naar de ooievaars te komen kijken; we kijken dan ter plekke samen welke ooievaar nog vrij is en uiteraard welke naar wens is, deze kunt u dan direct meenemen.

hoe werkt een reservering:

- Indien u een ooievaar reserveert houden wij hem normaal gepsproken al vanaf week 38 van uw zwangerschap voor u vast. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor 6 wkn huur dan houden we hem vast tot 8 weken na de uitgerekende datum; zo is de kans bijna maximaal dat u ook krijgt wat u reserveert.  Voorbeeld: u bent 10 november 2009 uitgerekend en u huurt een ooievaar 6 wkn; wij reserveren hem dan voor u van 27 okt 2009 t/m 5 jan 2010. Op de dag van geboorte belt u om een afspraak te maken om de ooievaar te komen ophalen of te laten bezorgen. Dit kan 7 dgn per week; ook op zon - en feestdagen; tussen 09:00 en 21:30 uur.

- Indien u eerder verwacht te bevallen bijv. een geplande keizersnede dan passen we in onderling overleg deze reserveringsperiode aan, we halen deze dan naar voren.

u woont verder weg:

- Als u verder weg woont kunt u de ooievaar al eerder komen ophalen, vanaf uw 38e week van de zwangerschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, de huurperiode gaat pas in op de dag van geboorte. Het is een extra service zodat u op de dag van geboorte niet nog een hele rit hoeft te maken om de ooievaar te komen ophalen. Wel vragen wij u om ons een geboortekaartje toe te sturen zodat ook wij weten wanneer de huurperiode ingaat en wanneer we de ooievaar weer retour kunnen verwachten. Zelf dan de huurperiode uitrekenen en zorgdragen voor tijdige retournering.

 ophalen:

- u kunt de ooievaar 7 dgn per week komen ophalen, wel even telefonische afspraak maken over het tijdstip.

aankleding ooievaar

- Uw ooievaar wordt aangekleed zoals u dat wilt, aankleding is kosteloos. Hieronder wordt verstaan: een roze of blauwe tule strik om de nek van de ooievaar, een roze of blauwe babypop, een hydrofielluier, een slaapzakje, dekentjes voor in het wiegje. Verder kunt u de ooievaar uiteraard aankleding met ballonnen of vlaggetjes etc uit onze uitgebreide en goedkope assortiment aan versiering. Bij iedere ooievaar staan wat leuke adviezen aangegeven.

 

Informatie met betrekking tot het huren van een geboortebord.

Wat kosten de geboorteborden:

 

- Op de geboorteborden zit een borg van 50 euro. Deze borg betaald u mee samen met de huur; als u het geboortebord in dezelfde staat terug brengt zoals u het gekregen heeft krijgt u de borg meteen retour.

- het geboortebord is gestolen: Indien het geboortebord gestolen is gelieve dit direct kenbaar te maken bij GeboorteXpress, wij doen dan aangifte en laten een rapport opmaken, zelf kunt u even nazien of u hiervoor verzekert bent. De borg wordt dan geheel ingehouden.

- Indien het geboortebord `moedwillig` schade is toegedaan dan worden de reparatiekosten ingehouden op de borg.

U wilt een geboortebord huren:

- Wilt u een geboortebord huren dan kunt het beste een reservering maken, dit kan via deze site, telefonisch of u kunt langskomen in de winkel om de geboorteborden te bekijken en te reserveren.

Het kindje is al geboren, u heeft nog niets gereserveerd:

- U kunt het beste telefonisch contact opnemen zodat we een afspraak maken om naar de geboorteborden te komen kijken; we kijken dan ter plekke samen welk geboortebord nog vrij is en uiteraard welke naar wens is, deze kunt u dan direct meenemen. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch overleggen of een gewenst bord nog vrij is.

hoe werkt een reservering:

- Indien u een geboortebord reserveert houden wij het normaal gepsproken al vanaf week 38 van uw zwangerschap voor u vast. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor 6 wkn huur dan houden we het geboortebord gereserveerd tot 8 weken na de uitgerekende datum( 6 wkn + eventueel 2 weken over tijd); zo is de kans bijna maximaal dat u ook krijgt wat u reserveert.  voorbeeld: u bent 10 november 2009 uitgerekend en u huurt een geboortebord voor 6 wkn; wij reserveren het bord dan voor u van 27 okt 2009 t/m 5 jan 2010. Op de dag van geboorte belt u om een afspraak te maken om de ooievaar te komen ophalen of te laten bezorgen. Dit kan 7 dgn per week; ook op zon - en feestdagen; tussen 09:00 en 21:30 uur.

- Indien u eerder verwacht te bevallen bijv. een geplande keizersnede dan passen we in onderling overleg deze reserveringsperiode aan, we halen deze dan naar voren.

u woont verder weg:

- Als u verder weg woont kunt u het geboortebord al eerder komen ophalen, vanaf uw 38e week van de zwangerschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, de huurperiode gaat pas in op de dag van geboorte. Het is een extra service zodat u op de dag van geboorte niet nog een hele rit hoeft te maken om het geboortebord te komen ophalen. Wel vragen wij u om ons een geboortekaartje toe te sturen zodat ook wij weten wanneer de huurperiode ingaat en wanneer we het geboortebord weer retour kunnen verwachten. Zelf dan de huurperiode uitrekenen en zorgdragen voor tijdige retournering.

 ophalen:

- u kunt het geboortebord 7 dgn per week komen ophalen, wel even een telefonische afspraak maken over het tijdstip.

 

© 2008 - 2021 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel