Little Dutch houten gereedschapskist (met naam)

Vorige Artikel 13 van 68 Volgende
€ 21,95 (inclusief btw)

Little Dutch houten gereedschapskist met naam.

Let op: we plaatsen enkel de VOORnaam en eventueel de geboortedatum op de gereedschapskist. Geen andere gegevens invullen aub, deze worden niet geplaatst.
De naam wordt op het produkt aangebracht met kindvriendelijke verf.
Kiest u niet voor een naam en datum op het produkt dan kunt u deze vakjes leeg laten bij het invullen van de gegevens. Wilt u een datum op de gereedschaspkist dan wordt deze aan de rechterzijde geplaatst ( zelfde zijde als de naam)

Help mee met alle klusjes in huis!

De gereedschapskist van Little Dutch bestaat uit 20 onderdelen in zachte mint- en blauwtinten.

De kist zorgt voor veel speelplezier bij elke kleine klusser in huis.

Je kindje speelt en leert tegelijk een goede motoriek.

Vanaf 3 jaar.

 

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7423438610666
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss