Sorteer op

Raamsticker geboorte jongen

Geboorte raamsticker, geboortesticker, babysticker, geboorteraamsticker van Geboortexpress!

Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen!

Als jij als vader of moeder de geboorte van je kindje op een bijzonder originele manier wenst aan te kondigen, dan kun je kiezen voor het online bestellen van geboortestickers. Je hoeft de deur niet meer uit om een ooievaar te zoeken, die je in de tuin kunt plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen is het leuke aanbod van onze raamstickers voor geboorte te bekijken. Wij hebben een ruime keuze aan geboortestickers welke in diverse kleuren leverbaar zijn.

De raamsticker kun je al van te voren in huis hebben, de meeste mensen weten namelijk van te voren al het geslacht van het kindje. Op de dag van geboorte kan papa hem dan aanbrengen; het is niet moeilijk, met de gebruiksaanwijzing die je erbij krijgt is het zo gebeurd. Onze stickers zijn kwalitatief van goed kwaliteit, ze gaan de gehele kraamperiode mee en verkleuren niet . Je kunt de raamsticker het beste aan de buitenzijde van het raam plakken, zo is de zichtbaarheid het allerbeste. Als je hem aan de binnenkant aanbrengt heb je vaak toch last van reflectie, het licht eraan hoe je voor de sticker staat of je hier veel last van hebt of niet. Op een flat of op een verdieping dan kun je echter niet anders, dan plak je hem gewoon aan de binnenzijde. Wij dienen dan de geboortesticker in spiegelbeeld te maken.

Na de kraamperiode kun je de sticker er makkelijk afhalen. Hierbij kun je eventueel gebruik maken van een föhn. 

Een raamsticker met naam voor bij de geboorte is tegenwoordig wel erg trendy en hip, het is makkelijk en je hoeft niets te retourneren wat wel het geval is als je een ooievaar of geboortebord huurt.

Raamstickers als aankondiging van de geboorte hebben we in vele soorten design, van trendy tot traditioneel, laat je inspireren en bekijk al onze ontwerpjes. Een raamsticker kun je het beste kiezen in lichte kleuren . Bij een lichte kleur sticker is deze namelijk het beste zichtbaar; dit komt omdat je in principe naar binnen kijkt , en dat is een stuk donkerder dan buiten. Een witte of licht blauwe sticker zal dan ook beter zichtbaar zijn dan een zwarte of donkerblauwe sticker.

 

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss