Herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan GeboorteXpress geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@geboortexpress.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitsluiting herroepingsrecht

Uitzondering maatwerk
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Bestelling niet compleet? Bel of mail ons.

Mocht een bestelling niet bij u zijn aangekomen dan valt dit onder garantie; dit risico neemt GeboorteXpress volledig op zich.

Indien bestellingen tijdens verzending beschadigd raken dan wordt dit volledig vergoed door GeboorteXpress.

Let op: dit is alleen geldig als de meubels nog niet gemonteerd zijn. ( Uitgezonderd geboortestoeltjes , deze zijn al gemonteerd) 

Met betrekking tot verdere afhandeling dient u binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact op te nemen.

 

 

 

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss