Informatie met betrekking tot het huren van een geboortebord.

Wat kosten de geboorteborden:

 

- Op de geboorteborden zit een borg van 50 euro. Deze borg betaald u mee samen met de huur; als u het geboortebord in dezelfde staat terug brengt zoals u het gekregen heeft krijgt u de borg meteen retour.

- het geboortebord is gestolen: Indien het geboortebord gestolen is gelieve dit direct kenbaar te maken bij GeboorteXpress, wij doen dan aangifte en laten een rapport opmaken, zelf kunt u even nazien of u hiervoor verzekert bent. De borg wordt dan geheel ingehouden.

- Indien het geboortebord `moedwillig` schade is toegedaan dan worden de reparatiekosten ingehouden op de borg.

U wilt een geboortebord huren:

- Wilt u een geboortebord huren dan kunt het beste een reservering maken, dit kan via deze site, telefonisch of u kunt langskomen in de winkel om de geboorteborden te bekijken en te reserveren.

Het kindje is al geboren, u heeft nog niets gereserveerd:

- U kunt het beste telefonisch contact opnemen zodat we een afspraak maken om naar de geboorteborden te komen kijken; we kijken dan ter plekke samen welk geboortebord nog vrij is en uiteraard welke naar wens is, deze kunt u dan direct meenemen. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch overleggen of een gewenst bord nog vrij is.

hoe werkt een reservering:

- Indien u een geboortebord reserveert houden wij het normaal gepsproken al vanaf week 38 van uw zwangerschap voor u vast. Mocht u bijvoorbeeld kiezen voor 6 wkn huur dan houden we het geboortebord gereserveerd tot 8 weken na de uitgerekende datum( 6 wkn + eventueel 2 weken over tijd); zo is de kans bijna maximaal dat u ook krijgt wat u reserveert.  

- Indien u eerder verwacht te bevallen bijv. een geplande keizersnede dan passen we in onderling overleg deze reserveringsperiode aan, we halen deze dan naar voren.

u woont verder weg:

- Als u verder weg woont kunt u het geboortebord al eerder komen ophalen, vanaf uw 38e week van de zwangerschap. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, de huurperiode gaat pas in op de dag van geboorte. Het is een extra service zodat u op de dag van geboorte niet nog een hele rit hoeft te maken om het geboortebord te komen ophalen. Wel vragen wij u om ons een geboortekaartje toe te sturen zodat ook wij weten wanneer de huurperiode ingaat en wanneer we het geboortebord weer retour kunnen verwachten. Zelf dan de huurperiode uitrekenen en zorgdragen voor tijdige retournering.

 ophalen:

- u kunt het geboortebord 7 dgn per week komen ophalen, wel even een telefonische afspraak maken over het tijdstip.

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss