houten trein en dieren ''wild'' met naam en geboortegegevens

Vorige Artikel 17 van 143 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)

Jouéco The Wildies Family treinset met naam en geboortedatum

Let op: indien u ook kiest voor toevoeging van gewicht, lengte en geboortetijdstip hoeft u de gegevens die u niet wenst niet in te vullen, het vakje kan leeg blijven. (u vult het dan niet in, in het keuzemenu)

Deze vrolijke houten treinset met naam ontwikkelt kindcoördinatie en logisch denken.

Het spelen met de dieren en de trein is een goede motorische oefening voor een kind en bevordert de hand-oogcoördinatie.

Deze The Wildies Family treinset geeft jou gegarandeerd uren speelplezier! De dieren bestaan uit een tijger, olifant, aap en ijsbeer.

Specificaties:
Geslacht: junior
Kleur basis: blank
Kleur bedrukking: multicolor
Materiaal: hout
Afmetingen: 34 x 7,5 x 8,8 cm (lxbxh)
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Inhoud:
1 Locomotief
2 Wagons
4 Dieren

Veiligheid!!

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van ons leuk gepersonaliseerd speelgoed.

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Specificaties

MerkJouéco
TypeThe Wildies Family treinset
GeslachtJunior
KleurMulticolor
Leeftijd1-4 Jaar
MateriaalHout
Type voertuigTrein
EAN8711866800889
© 2008 - 2022 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss