Houten vrachtwagen spaarpot (met naam en gegevens)

Artikel 1 van 45
€ 25,95 (inclusief btw)

Houten vrachtwagen spaarpot (met naam en gegevens)

Met deze stoere houten spaarpot vrachtwagen met naam kan je kindje leuk spelen maar ook zijn of haar centjes in sparen.

De wielen draaien en vroeemmm... Rijden maar!

Gemaakt van stevig hout en kan tegen een stootje.

Leuk om het persoonlijk en origineel te maken door de naam erop te zetten.

Let op: van de gegevens die u niet hoeft kunt u de vakjes leeg laten!

LxBxH= 25 x 8 x 9 cm

Veiligheid!!

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van ons leuk gepersonaliseerd speelgoed.

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss