''Label Label'' houten xylofoon roze (met naam)

Vorige Artikel 23 van 43 Volgende
€ 19,95

''Label Label'' houten xylofoon roze (met naam)

Wat zal je kleine veel speelplezier beleven met deze houten xylofoon van Label Label!

Je kleine kan zijn/haar muzikale talent al vroeg ontwikkelen.

Uren speelplezier gegarandeerd!

Deze xylofoon heeft een houten onderstel en is daardoor heel stevig.

Als je kleine met het stokje op de toetsen slaat zal hij/zij de mooiste liedjes kunnen maken!

De xylofoon is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

Eigenschappen:

  • Label Label Houten Xylofoon
  • Kleur:roze
  • Inclusief stokje met hartje
  • Ontdek de muzikaliteit van je kleine
  • Uren speelplezier
  • Materiaal: houten onderstel
  • Voor kindjes vanaf 1 jaar

 

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed.

De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.

Specificatie Omschrijving
Barcode 5420067925460
© 2008 - 2023 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss