"Label Label'' houten nummer stapelaar blauw (met naam)

Vorige Artikel 14 van 43 Volgende
€ 15,95

"Label Label'' houten stapelaar (met naam)

Schattige stapelaar in  blauwe tinten van het merk Label Label. 

Door de kleuren te mixen en matchen zijn er vele combinaties mogelijk.

Ook leuk als accessoire in de kinderkamer.

  • Label Label stapelringen
  • Kleur: blauw
  • 14 ringen en 4 figuurtjes
  • Uren speelplezier
  • Materiaal: hout
  • Voor kindjes vanaf 18 maanden

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wat leuk!

U heeft bij ons gepersonailseerd speelgoed gekocht door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaan zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen, door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten en in het mondje van een kindje belanden.. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed. GeboorteXpress heeft veiligheid van het speelgoed hoog in het vaandel staan.

Specificatie Omschrijving
Barcode 5420067925279
© 2008 - 2023 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss