''Label Label'' houten stapelhuisje nougat (met naam)

Artikel 10 van 43
€ 24,95
Bestellen? Lees dit eerst
Barcode 6150607497483
Alle keuzelijsten dient u in te vullen Anders kunt u het produkt niet in het winkelmandje plaatsen
Tekstveld Dit mag u leeg laten indien het niet van toepassing is

Label Label Houten stapelblokken Nougat met naam

Stapelen maar! Met deze blokken kun je niet alleen stapelen en bouwen, maar je kindje kan door de illustraties ook cijfers leren/herkennen, elementen en prints. Uitgevoerd in zachte kleuren.

U kunt alle gegevens achter elkaar plaatsen in het zelfde veld, wij zorgen dat het op de juiste plek op het huisje komt net zoals in het voorbeeld. ( met of zonder leestekens maakt niets uit) 

Deze stapelblokjes van Label Label zijn vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd beukenhout en werden voorzien van prachtige tinten met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis. Dit minihuisje is opgebouwd uit 4 rijen houten blokjes in Label Label stijl. In totaal zijn er de basis, 8 houten stokjes, 3 grondplaatjes en 14 blokjes in verschillende vormen en met verschillende kleurtinten, symbolen en patronen waarmee uw peuter zijn eigen fantasiehuisje kan bouwen. Spelenderwijs zal uw kind zijn motoriek oefenen, maar ook de fantasie, verbeeldingskracht en ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd.

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed.

De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss