Label Label houten blokken roze (met naam)

Artikelnummer: 5420067925347
Vorige Artikel 36 van 43 Volgende
€ 22,95 (inclusief btw)

Label Label houten blokken roze

De set, bestaande uit 50 houten blokken met verschillende vormen, kleuren, symbolen en patronen, wordt geleverd in een handige opbergdoos met handvat. Gemakkelijk op te bergen en te dragen. In de doos zit een boekje waar je creaties kunt vinden die gemaakt kunnen worden. Prachtige houten bouwstenen die zijn aangebracht met kindvriendelijke watergedragen verven in mooie zachte tinten roze, wit en grijs. De Label Label houten blokken zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd beukenhout en komen uit de nieuwe houten speelgoedcollectie van Label Label, wat garant staat voor urenlang speelplezier. De kleine handjes van de kinderen kunnen ze gemakkelijk vasthouden en overal mee naartoe nemen op nieuwe avonturen. Het voldoet aan de CE-normen en is getest volgens de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed. Label Label staat voor speelgoed dat kinderen gelukkig maakt: urenlang plezier, educatief, decoratief, duurzaam... Ruimtelijke inzichten worden ook aangemoedigd tijdens het stapelen, puzzelen en bouwen om de motoriek van uw peuter te stimuleren en te ontwikkelen.

De Label-Label houten bouwstenen 50-delig zijn ook verkrijgbaar in geel, groen en blauw!

- Gemaakt van hout
- Kleur: blauw
- Leeftijdsadvies: vanaf 18 maanden

Hout is een natuurproduct, eventuele kleine afwijkingen en onregelmatigheden in de verf zijn natuurlijk en geen reden tot klacht.

 

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed.

Gebruiksadvies:

spelen: zonder bedrukking 

decoratief: een leuke toevoeging zijn de geboortegevens op de ringen.

Eerst decoratief en daarna spelen als het kindje eraan toe is: haal de stickers er makkelijk zelf af met een föhn.

De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.

Specificatie Omschrijving
Barcode 5420067925347
© 2008 - 2023 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss