Label Label houten loopwagen met blokken blauw ( met naam)

Artikelnummer: 5420067924678
Artikel 42 van 43
€ 54,50 (inclusief btw)
Bestellen? Lees dit eerst
Barcode 6096256640620

Label Label houten loopwagen metblokken blauw

De kleine zal zich uren kunnen vermaken met deze mooie houten loopwagen met blokken van Label Label! De blokkenkar is naturel met wit van kleur en wordt geleverd inclusief 20 blokken waarmee je kleine mooie creaties kan maken! De blokken zijn voorzien van cijfers, letters en symbolen en zijn gemaakt van verschillende vormen. Zo zal je kleine spelenderwijs allerlei dingen leren!

De loopwagen zorgt niet alleen voor optimaal vermaak van je kleine, maar zorgt er ook nog eens voor dat je kindje geholpen wordt bij het zetten van de eerste stapjes! De duwstang is 41,5 cm hoog.

Deze wagen met blokken is gemaakt van FSC hout en daarmee erg duurzaam. Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Eigenschappen:

  • Label Label Houten Loopwagen met Blokken
  • Kleur: naturel/wit/blauw
  • Materiaal: hout
  • Inclusief 20 blokken
  • Blokjes met letters, cijfers, symbolen
  • Zorgt voor optimaal speelplezier van je kindje
  • Helpt bij het zetten van de eerste stapjes
  • Hoogte duwstang: 41,5 cm
  • Materiaal: FSC hout
  • Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden


Hout is een natuurproduct, eventuele kleine afwijkingen en onregelmatigheden in de verf zijn natuurlijk en geen reden tot klacht.

 

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed.

Gebruiksadvies:

spelen: zonder bedrukking 

decoratief: een leuke toevoeging zijn de geboortegevens op de ringen.

Eerst decoratief en daarna spelen als het kindje eraan toe is: haal de stickers er makkelijk zelf af met een föhn.

De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss