''Label Label'' theeservies nougat (met naam)

Vorige Artikel 28 van 43 Volgende
€ 21,95

''Label Label'' theeservies nougat  (met naam)

Indien met naam komt de naam op de theepot.

Tijd voor een theekransje verzorgd door jouw kleintje met dit leuke thee serviesje.

Alle onderdelen van dit service werden vervaardigd uit kwaliteitsvol FSC gecertificeerd hout en werden voorzien van een prachtige kleur met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.

Het serviesje bestaat uit 1 theekan, 2 kopjes + schoteltje, 2 lepeltjes, , buideltjes, 1 suikerpotje, 1 melkkannetje, 1 opdien bord en niet te missen 2 thee buideltjes.

Thee zetten was nog nooit zo leuk, wil je natuur of een beetje suiker, of misschien liever melk?

Wedden dat jouw kleintje er ook koekjes en taart bij fantaseert.

Laat het jullie smaken!

De “real” look van dit thee serviesje zal kinderen ongetwijfeld aanzetten tot rollenspelletjes

Ja, niet alleen mama of papa krijgt thee geserveerd, ook de knuffels zullen hoogst waarschijnlijk de revue passeren.

Dit stimuleert niet alleen hun creativiteit en verbeeldingskracht, ze leren ook hoe te interageren en oefenen hun oog-hand coördinatie.

Aanbevolen leeftijd

2 - 6 jaar

VEILIGHEID!

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

Wij kunnen voor u het produkt personaliseren door middel van stickertjes. Speelgoed met de naam en andere gegevens van het kindje erop zijn decoratief dus erg leuk om neer te zetten in de baby- of kinderkamer. Als baby kan het speelgoed vaak nog niet gebruikt worden omdat het kindje daar nog te jong voor is. De lijmlaag van de kwalitatief hoogwaardige folie die wij gebruiken gaat steeds vaster hechten waardoor de stickers steeds steviger op het speelgoed vast gaat zitten. U kunt er ook voor kiezen om de stickertjes met een fohn eraf te halen want door de warmte laten ze beter los. Wij adviseren om regelmatig de stickertjes te controleren of ze nog vastzitten; als kleine kindervingertjes eraan gaan peuteren of trekken kunnen de stickertjes namelijk loslaten. Indien u deze regels in acht neemt kunt u op een veilige manier gebruik maken van onze leuke gepersonaliseerde collectie speelgoed.

De bedrukking wordt gemaakt van hoogwaardig stickermateriaal.

© 2008 - 2023 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss