Little Dutch ''Little Farm'' activiteitenspiraal met naam

Artikel 16 van 63
€ 14,95 (inclusief btw)
Bestellen? Lees dit eerst
Alle keuzelijsten dient u in te vullen Anders kunt u het produkt niet in het winkelmandje plaatsen
Tekstveld Dit mag u leeg laten indien het niet van toepassing is

Little Dutch activiteitenspiraal  Little Farm met naam.

"Little Dutch" is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle baby- en kinderproducten. Een van hun populaire producten is de "Little Dutch Tuimel Stapelaar - Little Farm." Dit speelgoed combineert plezier en educatie en is ontworpen om de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en de verbeeldingskracht van jonge kinderen te stimuleren.

Deze houten activiteitenspiraal in boerderij thema biedt een leerzame activiteit voor jouw kindje.

Breng de blokjes, de pompoen, de hooibalen en het schaap van de ene naar de andere kant!

Aan de onderzijde zitten 4 grote zuignappen zodat je het goed kan vastmaken aan een vlakke ondergrond zoals een tafel, lekker makkelijk zodat de spiraal niet omvalt tijdens het spelen!

Speelplezier gegarandeerd.

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 maanden
 

Little Dutch en veiligheid: 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen.  

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss