Houten poppenwagen met naam.

Een houten poppenwagen met naam en een hobbelpaard met naam zijn beide prachtige geschenken die de verbeelding van kinderen stimuleren en een persoonlijk tintje toevoegen aan hun speelervaring.

 1. Houten poppenwagen met naam: Een houten poppenwagen is een tijdloos stuk speelgoed dat kinderen urenlang speelplezier biedt terwijl ze hun favoriete poppen of knuffels rondrijden. Door de poppenwagen te personaliseren met de naam van het kind, wordt het niet alleen een functioneel speelgoed, maar ook een uniek en persoonlijk bezit dat speciaal voor hen is gemaakt. Het geeft kinderen een gevoel van eigenaarschap en verbondenheid met hun speelgoed, terwijl ze ook hun rollenspel en verbeelding stimuleren.

 2. Hobbelpaard met naam: Een hobbelpaard is een klassiek stuk speelgoed dat generaties lang geliefd is bij kinderen van alle leeftijden. Het biedt niet alleen plezier en vermaak, maar helpt ook bij de ontwikkeling van evenwichts- en coördinatievaardigheden. Door het hobbelpaard te personaliseren met de naam van het kind, wordt het een bijzonder cadeau dat speciaal voor hen is gemaakt. Het maakt het speelgoed nog specialer en geeft kinderen een gevoel van trots en eigenwaarde terwijl ze heen en weer wiegen op hun gepersonaliseerde hobbelpaard.

Of het nu gaat om een houten poppenwagen met naam of een hobbelpaard met naam, gepersonaliseerd speelgoed voegt een extra laag van betekenis en sentimentaliteit toe aan de speelervaring van kinderen. Het laat zien dat het speelgoed speciaal voor hen is gemaakt en creëert een band tussen het kind en zijn of haar favoriete speelgoed dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Wij leveren uw poppenwagen INCLUSIEF DE NAAM van het kindje!

Sorteer op
 • New Classic Toys poppenwagen met naam- roze
  New Classic Toys poppenwagen met naam- roze

  Houten poppenwagen met naam van het merk 'New Classis Toys'Deze houten poppenwagen met naam is de ideale poppenwagen voor de beginnende poppenmoeder.

  De naam komt aan beide zijkanten van de poppenwagen. Het dekentje zit…

  € 74,95
 • New Classic Toys poppenwagen met naam- wit
  New Classic Toys poppenwagen met naam- wit

  Houten poppenwagen met naam van het merk 'New Classis Toys'Deze houten poppenwagen met naam is de ideale poppenwagen voor de beginnende poppenmoeder.

  De naam komt aan beide zijkanten van de poppenwagen. Het dekentje zit…

  € 74,95
 • Houten poppenwagen met naam
  Houten poppenwagen met naam

  Houten poppenwagen met naam en hartjesStevige poppenwagen van hout in de kleur wit met grijs.
  De poppenwagen wordt bedrukt met naam en hartjes.
  De naam komt aan beide zijkanten van de poppenwagen.
  De poppenwagen is voorzien van…

  € 85,00
 • Wit met grijs houten poppenwagen met naam en grijs/roze vlinders
  Wit met grijs houten poppenwagen met naam en grijs/roze vlinders

  Wit met grijs houten poppenwagen met naam en grijs/roze vlindersStevige poppenwagen van hout in de kleur wit met grijs.De poppenwagen wordt bedrukt met naam en grijs met roze vlinders.

  De naam komt aan beide zijkanten van de…

  € 85,00
 • Navaris witte houten poppenwagen met ster met naam
  Navaris witte houten poppenwagen met ster met naam

  Navaris witte houten poppenwagen met ster inclusief roze dekentje en kussentje.(DE NAAM KOMT OP DE ZIJKANT VAN DE POPPENWAGEN)

  LOOPHULP:

  Deze poppenwagen is niet alleen erg leuk speelgoed, het helpt je kindje ook bij de eerste…

  € 58,95
 • New Classics wit hobbelpaard met naam
  New Classics wit hobbelpaard met naam

  NEW CLASSICS WIT HOBBELPAARD MET NAAMLeuk met de naam van het kindje op het hobbelpaard! Een prachtig hobbelpaard van New Classic Toys.
  Heerlijk om mee rond te hobbelen, maar ook om te aaien en mee te knuffelen.New Classic Toys…

  € 79,95
© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss