Little Dutch ''Sailors Bay'' houten trekboot met naam

Artikel 16 van 57
€ 8,95 € 7,90 (inclusief btw)
Bestellen? Lees dit eerst
Barcode 8713291770843

Little Dutch  Sailors Bay houten trekfiguur boot .

Zet alle zeilen bij! We gaan de zee verkennen!

Trek aan het touwtje en ontdek elke hoek van de kamer samen met deze kleine zeilboot.

Gemaakt van duurzaam hout, zorgt dit leuke trekfiguur voor eindeloos speelplezier.

Deze houten trekboot op wielen moedigt jouw kindje aan om te lopen en helpt bij de motorische ontwikkeling. Het touwtje is 15 cm.

Vanaf 12 maanden.

Laat de naam erin GRAVEREN en je hebt meteen een persoonlijk cadeautje!Gemaakt van hout

Afmetingen

13,8 x 15,2 cm

 

Little Dutch en veiligheid: 

 

Alle materialen die gebruikt worden voor het houten speelgoed van Little Dutch, voldoen aan de laatste Europese regelgeving betreffende de chemische stoffen REACH. De producten worden getest volgende de laatste Europese Richtlijnen EN 71 1-3. Er wordt kindvriendelijke verf op waterbasis gebruikt die niet schadelijk is bij onbedoeld inslikken, de verf is vrij van giftige stoffen. Probeer desondanks zoveel mogelijk te vermijden dat kindjes op het speelgoed bijten. 

Laat houten speelgoed niet buiten of in vochtige ruimtes staan en dompel het ook niet onder in water. Houd het speelgoed uit de buurt van warmtebronnen en stel het niet gedurende langere tijd bloot aan direct zonlicht. Gebruik een vochtige, zachte doek om het te reinigen en laat goed drogen. Gebruik bij het schoonmaken geen reinigingsmiddelen. Controleer het speelgoed regelmatig op slijtage en eventuele beschadigingen. Gebruik het product niet indien het beschadigd is en houd het in dit geval buiten bereik van kinderen.

Let altijd op het leeftijdsadvies van het artikel. Sommige artikelen bevatten kleine onderdelen die onbedoeld ingeslikt kunnen worden en hierdoor een verstikkingsgevaar vormen. 

 

© 2008 - 2024 geboorteXpress - kraamkado met naam; kado met naam | sitemap | rss